1 Algemeen

1.1 De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot online bestellingen tussen V.d.Berg’s Banketbakkerij V.O.F. en de klant.
1.2  V.d.Berg’s Banketbakkerij V.O.F. heeft te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen.
1.3 Door het plaatsen van een bestelling verklaart elke klant zich, zonder voorbehoud, akkoord met de algemene leveringsvoorwaarden.

2 Prijzen en aanbiedingen

2.1 De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW. Bezorgkosten zijn niet bij de genoemde prijzen inbegrepen.
2.2  V.d.Berg’s Banketbakkerij V.O.F.  is niet aansprakelijk voor de gevolgen van zet-, typ- en/of programmeer- of programmafouten in haar website. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.
2.3 Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt en gedurende de daarvoor aangegeven looptijd.

3 Betaling

3.1 Betaling vindt plaats via iDEAL.
3.2 Betaling van de bestelling geschiedt altijd geheel vooraf. De bestelling wordt pas verzonden zodra de betaling volledig is voldaan.
3.3 Wanneer de betaling niet binnen 8 dagen is voldaan, zal de bestelling worden geannuleerd.
3.4 De verwerking van de betalingen zal verlopen via ICEPAY.

4 Bezorgkosten

De bezorgkosten liggen tussen de € 0,- en € 3,50. Een specificatie van de bezorgkosten kunt u hier terugvinden.

5 Levering 

5.1 Als u voor 17:00 uur bestelt, kunt u de bestelling de volgende dag laten bezorgen of komen ophalen, tenzij de bestelling niet geproduceerd kan worden (zie 8).
5.2 V.d.Berg’s Banketbakkerij V.O.F. probeert bestellingen via de webshop doordeweeks tussen 09.00 uur en 11.00 uur te bezorgen. Op zaterdagen is dit tussen 09.30 uur en 12.00 uur. V.d.Berg’s Banketbakkerij V.O.F. bezorgt alleen in de gemeente Hoorn. Voor eventuele uitzonderingen kunt u het beste telefonisch contact opnemen.
5.3 V.d.Berg’s Banketbakkerij V.O.F. zal al het mogelijke doen om geaccepteerde bestellingen zo spoedig mogelijk uit te leveren. Indien de levering vertraging oploopt -hetzij door tijdelijk niet in voorraad zijn, hetzij om anderen redenen- of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, zal de klant daarvan bericht ontvangen. De klant heeft in dat geval het recht om de resterende bestelling schriftelijk of mondeling te annuleren.
5.4 V.d.Berg’s Banketbakkerij V.O.F. is niet aansprakelijk voor eventuele schade die u mocht lijden doordat de bestelling is afgeleverd op een door de klant foutief opgegeven woonadres.

6 Annuleren

Het is mogelijk om telefonisch een bestelling te annuleren, indien dit binnen 24 uur gebeurt voordat de bestelling zal worden bezorgd of opgehaald.

Niet betaalde bestellingen kunnen kosteloos worden geannuleerd, mits dit 24 uur voor de opgegeven bezorg-/afhaaldatum is.

7 Kwaliteitseisen

V.d.Berg’s Banketbakkerij V.O.F. streeft naar de hoogste kwaliteit. Wanneer een product niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u met het product naar de winkel terugkomen, waarna er een passende oplossing zal worden gezocht.

Adres: V.d.Berg’s Banketbakkerij V.O.F. | Nieuwstraat 6 | 1621 EA | Hoorn

8 Voorraad

V.d.Berg’s Banketbakkerij V.O.F. streeft ernaar alle producten dagelijks vers te produceren. Het kan echter voorkomen dat wij niet voldoende grondstoffen op voorraad hebben om uw bestelling te produceren. Wanneer dit het geval is wordt u door ons z.s.m. op de hoogte gebracht. In dat geval heeft de klant het recht om de bestelling kosteloos te annuleren. V.d.Berg’s Banketbakkerij V.O.F. zal in dit geval voor terugbetaling zorgdragen.

9 Privacy

Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van  V.d.Berg’s Banketbakkerij V.O.F. Wij gebruiken uw persoonsgegevens voor het uitvoeren van de overeenkomst, het voeren van een verantwoord klantenbeheer, risicobeheer en voor marketingdoeleinden. Wij verstrekken geen gegevens aan derden die uw persoonlijke levenssfeer aantasten. Indien u van ons geen commerciële aanbiedingen meer wenst te ontvangen, kunt u dit per e-mail aan ons bevestigen.

10 Copyright beeld- en tekstmateriaal

Het is niet toegestaan, zonder schriftelijke toestemming, tekst- en/of beeldmateriaal te kopiëren, op te slaan, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken.

Vragen, klachten en opmerkingen:

U kunt contact opnemen:

V.d. Berg’s Banketbakkerij
Nieuwstraat 6
1621 EA Hoorn
Nederland
Tel: 0229-214136
info@vdbergbanket.nl