Home
Winkelwagentje

 

Van den Berg's Banketbakkerij: Een begrip in Hoorn

Al 80 jaar is Van den Berg’s Banketbakkerij een begrip in Hoorn. Tegenwoordig is het zelfs de enige echte banketbakkerij in West-Friesland.

Vrijwel alle producten bij Van den Berg’s worden gemaakt met de hand. De ingrediënten die gebruikt worden zijn van de beste kwaliteit. Daardoor kunnen wij de hoogste kwaliteit realiseren. Dagelijks worden allerlei producten vers gemaakt. Als u een bestelling bij ons plaatst, wordt dat ’s morgens vers gemaakt.

 

 

Online bestellen

Als u online uw bestelling wil plaatsen, neem dan een kijkje bij ons  assortimentHeeft u geen tijd om naar onze winkel te komen? Wij bezorgen in de gemeente Hoorn! Als u voor 17:00 uur bestelt, kunnen wij de volgende dag tussen 09:00 uur en 11:00 uur bij u bezorgen. Op zaterdag bezorgen wij ook aan huis, maar dan kan het wat later worden i.v.m.de drukte. Maar voor 12.00 uur lukt het zeker!

                         


Hazelnootslagroomvlaai

Ons populairste product is de hazelnootslagroomvlaai. De krokante koekbodem in combinatie met slagroom, zwitserse room en het hazelnootschuim zorgt voor een heerlijke smaak. Vele klanten komen speciaal naar Van den Berg’s Banketbakkerij voor deze vlaai. Dagelijks worden deze vers bijgemaakt tot 15.00 uur. Als u na 15.00 uur uw vlaai in de winkel wil komen halen, is het noodzakelijk om deze te bestellen. Onze hazelnootslagroomvlaai kunt u hier bestellen.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 In de aanbieding van 26  tot en met  31 oktober.

 

 

Gevulde koeken 5 halen 4 betalen!   van   € 9,00  voor  € 7,20  

Turkotaartje   per  stuk  van   € 7,90   voor  € 6,50