Winkelwagentje

Van den Berg's Banketbakkerij: Een begrip in Hoorn

Al 80 jaar is Van den Berg’s Banketbakkerij een begrip in Hoorn. Tegenwoordig is het zelfs de enige echte banketbakkerij in West-Friesland.

Vrijwel alle producten bij Van den Berg’s worden gemaakt met de hand. De ingrediënten die gebruikt worden zijn van de beste kwaliteit. Daardoor kunnen wij de hoogste kwaliteit realiseren. Dagelijks worden allerlei producten vers gemaakt. Als u een bestelling bij ons plaatst, wordt dat ’s morgens vers gemaakt.

Wij kunnen uw bestelling aan de deur afleveren.                                                         
Bestellingen via deze webshop moeten vandaag voor 17.00 uur binnen zijn, Dan kunnen we deze de volgende dag bezorgen in Hoorn, of voor u klaarzetten in de winkel.

Patisserie College

Van den Berg's Banketbakkerij is lid van Patisserie college, het gilde van de betere banketbakkers. Het gilde telt ruim 100 zelfstandige banketbakkers, verspreid over heel Nederland. Stuk voor stuk verwenners van de eerste orde die werken met de beste grondstoffen die er zijn en dagverse producten.

Regelmatig worden alle Heerlijk & Heerlijk banketbakkers beoordeeld op hun product- en organisatiekwaliteit. Dat is uw waarborg voor kwaliteit, maar het allerbelangrijkst zijn beroepstrots en liefde voor heerlijk banket. En dát proeft u!